ELNÖK (Vörös Vince)

Full text search

ELNÖK (Vörös Vince)
ELNÖK (Vörös Vince): Tisztelt Országgyűlés! Emlékeztetem képviselőtársaimat, hogy múlt heti ülésünkön dr. Győriványi Sándor képviselőtársunk a Független Kisgazdapárt részéről, interpellációt intézett dr. Boross Péter belügyminiszterhez "Újra vörös sarló-kalapácsok lesznek a pesti utcán?" címmel. Képviselőtársunk viszonválaszában elfogadta a belügyminiszter úr válaszát, de a válasz elfogadásáról az Országgyűlés nem tudott határozni.
Kérdezem ezért most az Országgyűlést: elfogadja-e a belügyminiszter úr válaszát? Kérem, szíveskedjenek szavazni. (Megtörténik.)
Megállapítom: az Országgyűlés 140 igen szavazattal 3 ellenében, 64 tartózkodás mellett a miniszteri választ elfogadta.
Első interpelláló képviselőtársunk Horváth Lajos, a Magyar Demokrata Fórum részéről, aki interpellációt nyújtott be a legfőbb ügyészhez "Milyen keretek között, milyen mélységig, avagy magasságig vizsgálták ki az orrunk előtt - vélhetően - országos maffia szintjére beérett Samax-ügyet?" címmel. Át-adom a szót Horváth Lajos képviselőtársamnak.
Interpelláció: Horváth Lajos (MDF) - a legfőbb ügyészhez - "Milyen keretek között, milyen mélységig, avagy magasságig vizsgálták ki az orrunk előtt vélhetően országos maffia szintjére beérett Samax-ügyet?" címmel

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me