TÓTH SÁNDOR jegyző:

Full text search

TÓTH SÁNDOR jegyző:
TÓTH SÁNDOR jegyző: Változás miatt a napirend folytatása a következő lesz a szünet után.
Először a társadalombiztosítási képviselők 1993. évi választásáról szóló törvényjavaslat részletes vitájának folytatása következik.
Majd a Magyar Köztársaság és az Európai Közösségek és azok tagállamai közötti társulás létesítéséről szóló, Brüsszelben 1991. december 16-án aláírt európai megállapodás végrehajtásáról szóló országgyűlési határozati javaslat határozathozatala jön.
Ezt követi az egyházak közvetlen állami támogatásáról jóváhagyott 1993. évi költségvetési keret felosztásáról szóló országgyűlési határozati javaslat határozathozatala.
Majd a Duna egyoldalú nemzetközijog-ellenes elterelése miatti tiltakozásról szóló országgyűlési határozati javaslat határozathozatala következik.
Ezután személyi javaslatokra, új bizottsági tagok választására kerül sor.
Majd a szakszervezeti vagyon védelméről, a munkavállalók szervezkedési és szervezeteik működési esélyegyenlőségéről szóló törvény módosításáról rendelkező törvényjavaslat határozathozatalára kerül sor.
Ezután újabb határozathozatal lesz, a társadalombiztosítási képviselők 1993. évi választásáról szóló törvényjavaslatról.
Ezt követi a Magyar Köztársaság 1993. évi költségvetéséről szóló 1992. évi LXXX. törvény módosítását indítványozó törvényjavaslat általános vitája.
Majd a Szigetköz természetvédelmi, környezetvédelmi, területfejlesztési kérdéseiről szóló 69/1992. évi országgyűlési határozat 1. pontjában foglalt határidő módosításáról szóló országgyűlési határozati javaslat általános vitája.
Ezután a rasszizmus, az idegengyűlölet és az antiszemitizmus ellen szóló országgyűlési nyilatkozat általános vitája következik.
Ezt követi a magyar energiapolitikáról szóló tájékoztató és országgyűlési határozati javaslat általános vitájának folytatása és lezárása.
És ha még marad idő (Derültség a bal oldalon.) , sor kerül a Magyar Köztársaság honvédelmének alapelveiről és főbb feladatairól szóló országgyűlési határozati javaslat délelőtti általános vitájának folytatására.
Csak közlöm, hogy a földadóról szóló 1991. évi LXXIX. törvény módosítását indítványozó törvényjavaslat általános vitájának folytatására és lezárására a jövő heti ülésünkön kerül sor.
Két bejelentés még.
Most a szünetben a koalíció megbeszélést tart a felsőházi ülésteremben.
Ugyancsak most a szünetben az önkormányzati, közigazgatási, belbiztonsági és rendőrségi bizottság ülést tart a földszinti 1. számú teremben, amelynek napirendje a társadalombiztosítási képviselők 1993. évi választásáról szóló 8226-os számú törvényjavaslathoz benyújtott kapcsolódó módosító javaslatok megtárgyalása.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me