ELNÖK (Dornbach Alajos)

Full text search

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): Személyi javaslatok megtárgyalása következik.
A Magyar Demokrata Fórum képviselőcsoportja nevében Kónya Imre frakcióvezető úr személyi javaslatokat terjesztett elő.
Az alkotmányügyi bizottságba Tóth Tihamér képviselő úr megüresedett helyére Horváth Balázs képviselő urat jelölik a bizottság tagjának.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e a javaslattal. Kérem, szavazzanak. (Megtörténik.)
Az Országyűlés 212 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 1 tartózkodás mellett a képviselő urat a bizottság tagjává megválasztotta. (Taps.)
A Magyar Demokrata Fórum képviselőcsoportja a gazdasági bizottságba Szűcs István helyére Siklós Csaba képviselő urat jelöli. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e a javaslattal. Szavazzanak! (Megtörténik.)
Az Országgyűlés 214 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 1 tartózkodás mellett a képviselő urat a bizottság tagjává választotta. (Taps.)
A Szabad Demokraták Szövetségének képviselőcsoportja Kuncze Gábor helyére a költségvetési bizottságba Sarkadiné dr. Lukovics Évát jelöli. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e a javaslattal. Kérem, szavazzanak. (Megtörténik.)
Az Országgyűlés 220 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 1 tartózkodás mellett a képviselő aszszonyt a bizottság tagjává választotta. (Taps.)
Engedjék meg, hogy magam és az Országgyűlés nevében az új bizottsági tagoknak megbízatásukhoz sok sikert kívánjak.
Bejelentem, hogy a Magyar Demokrata Fórum képviselőcsoportja Kónya Imre frakcióvezető úr bejelentése szerint Katona Kálmán képviselő urat jelöli a gazdasági bizottság alelnöki tisztjére. Arra figyelemmel, hogy a bizottságok tisztségviselőiket saját sorukból maguk választják, kérem a gazdasági bizottságot, következő ülésükön döntsenek az alelnök megválasztásáról.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me