GREZSA FERENC, DR. (MDF)

Full text search

GREZSA FERENC, DR. (MDF)
GREZSA FERENC, DR. (MDF) Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! A vita kezdetén a törvényjavaslatunk szakmaiságát és szakmai vonatkozású ellenérveit próbáltam jegyezgetni, de az iménti és utóbbi két felszólalás már inkább személyesebb elemekkel volt fűszerezve. A magam számára eléggé meglepő, hogy bejövök a Házba és szakmai, illetve politikai vita helyett erkölcstant kell hallgatnom Palotás Jánostól, és bevallom, jobban szeretem az erkölcstant Platóntól, mint tőle tanulni.
Ugyanakkor pedig Kósáné Kovács Magda képviselőtársam a személyiségfejlesztés diszciplínájában próbálja magát elmélyíteni (Derültség a jobb oldalon.) és bármennyire is hízelgő számomra, hogy - megállapítása szerint - jelentős önfejlődésre tettem szert, de azért megjegyzem, hogy a személyiségfejlesztést sem a kádárista szakszervezet funkcionáriusaitól szeretem tanulni és elsajátítani (Derültség a jobb oldalon.) ugyanakkor a trambulin hasonlatot mindenképp hitelesnek érzem, hiszen föltételezem, hogy volt alkalma jó sokat trambulinozni annak idején abban az összefüggésben, ahogy ő is említette. Ugyanakkor én akkor még csak a hódmezővásárhelyi strand gyerekmedencéjében legfeljebb ha a lábtempókat gyakoroltam. (Kósáné dr. Kovács Magda: Csak nem volt benne víz!)
Úgyhogy azt javasolnám, hogy ne ilyen mederben folyjon ez a vita. A plenáris ülés keretein kívül akár erkölcstan, akár személyiségfejlesztés témájában szívesen állok rendelkezésre. Maradjunk a társadalombiztosítási önkormányzatok nem kevésbé fontos témájánál. Köszönöm. (Taps a jobb oldalon.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me