ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Köszönöm. Tisztelt Országgyűlés! Számos név van még a táblán, de olyanoknak a neve, akik a napirend előtti vitában nem jelentkeztek és nem frakcióvezetők. Hivatkozva az ezzel kapcsolatos szabályzatra, kérem, hogy töröljék nevüket, nem tudom megadni számukra most a szót. (Közbeszólások a jobb oldalról: Helyes!)
Kérem továbbá, hogy Zacsek Gyula és Dénes János, akik a mai napra frakciótámogatással napirend előtti felszólalásra kértek lehetőséget, halasszák ezt a felszólalást a holnapi vagy holnaputáni napra. (Dénes János tiltakozóan ingatja a fejét. Trombitás Zoltán: Na ne!)
Kérem, akkor megadom Zacsek Gyulának a szót azzal, hogy kérem, legyen nagyon rövid, tudniillik nem rendelek el szünetet mindaddig, amíg a tárgysorozati szavazás meg nem történik. Különben mindenki, aki ezzel ellentétesen cselekszik, vegye tudomásul, hogy a magyar törvényhozást utolsó törvényalkotó lehetőségeitől fosztja meg! (Dr. Hack Péter: Reméljük, nem! – Fodor Tamás: Miért, feloszlatjátok a Parlamentet?) Ezért kérem a frakcióvezetőket és valamennyi képviselőt, szíveskedjék a Ház határozatképességét biztosítani. Zacsek Gyuláé a szó. (A képviselők csoportosan hagyják el az üléstermet.)
Napirend előtti felszólaló: Dr. Zacsek Gyula (Magyar Piacpárt)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me