ELNÖK (dr. Salamon László)

Full text search

ELNÖK (dr. Salamon László)
ELNÖK (dr. Salamon László): Köszönöm. Képviselő úr, ha jól értettem, akkor a logikai összefüggés miatt most egyben elmondta valamennyi ponttal kapcsolatban a felszólalást. Dr. Győriványi Sándor: Igen, köszönöm szépen.) Köszönöm.
Megkérdezem képviselőtársaimat, kíván-e valaki a módosító javaslatokhoz - mármint a most egyesítetten tárgyalandó módosító javaslatokhoz - hozzászólni. (Nincs jelentkező.) Mivel felszólalási szándékot senki nem jelzett, a részletes vita e szakaszát lezárom.
Tisztelt Országgyűlés! Megkérdezem, kíván-e valaki szólni az ajánlás 2. pontjához, mely a törvényjavaslat 1. §-ában a törvény 33. § (2) bekezdésének kiegészítésére irányul. (Nincs jelentkező.) Felszólalási szándék hiányában - amint azt most megállapítom - a részletes vita e szakaszát is lezárom.
Tisztelt Országgyűlés! Megkérdezem, kíván-e valaki szólni az ajánlás 7. pontjához, amely a törvényjavaslat 1. §-ában a törvény 34. §-a (3) bekezdésének kiegészítését javasolja. (Nincs jelentkező.) Senki nem jelzett felszólalási szándékot, így a részletes vita e szakaszát is lezártnak nyilvánítom.
A Házszabály 105. §-a (4) bekezdése értelmében indítványozom az ajánlás 8. és 23. pontjai tárgyalásának összekapcsolását a törvényjavaslat 1. §-ában a törvény 35. §-a (2) bekezdésének, valamint 35/F §-a (2) bekezdésének módosítására vonatkozóan. Az indítványról kézfelemeléssel határoz az Országgyűlés. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többséggel az indítványt elfogadta.
Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a most összekapcsoltan tárgyalandó módosító javaslatokhoz. (Nincs jelentkező.) Senki nem jelzett felszólalási szándékot, így a részletes vita e szakaszát lezárom.
Tisztelt Országgyűlés! Megkérdezem, kíván-e valaki szólni az ajánlás 9. és 10. pontjához, amelyek a törvényjavaslat 1. §-ában a törvény 35. §-a (3) bekezdésének módosítására irányulnak. (Nincs jelentkező.) Senki nem jelzett felszólalási szándékot, így a részletes vita e szakaszát is lezártnak nyilvánítom.
Tisztelt Országgyűlés! A Házszabály 105. §-a (4) bekezdése értelmében indítványozom az ajánlás 12. és 19. pontjai tárgyalásának összekapcsolását a törvényjavaslat 1. §-ában a törvény 35. §-a (5) bekezdésének, valamint 35/C §-a (3) bekezdésének kiegészítésére vonatkozóan. Az indítványról ugyancsak kézfelemeléssel határoz az Országgyűlés. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy látható többséggel az Országgyűlés az indítványt elfogadta.
(17.20)
Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a módosító javaslatokhoz kapcsolódóan. (Senki sem jelentkezik.) Senki nem jelzett felszólalási szándékot, így a részletes vita e szakaszát is lezártnak nyilvánítom.
Tisztelt Országgyűlés! A Házszabály 105. §-a (4) bekezdése értelmében indítványozom az ajánlás 13-as, 20-as, 21-es és 24-es pontjai tárgyalásának összekapcsolását a törvényjavaslat 1. §-ában a törvény 35. §-a (6) bekezdésének, 35/D §-ának, 35/E §-ának, valamint 35/F §-a (4) bekezdésének kiegészítésére vonatkozóan. Az indítványról kézfelemeléssel határoz az Országgyűlés. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy látható többséggel az Országgyűlés az indítványt elfogadta.
Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a módosító javaslatokhoz kapcsolódóan. (Senki sem jelentkezik.) Mivel felszólalási szándékot senki nem jelzett, a részletes vita e szakaszát is lezártnak nyilvánítom.
Tisztelt Országgyűlés! Megkérdezem, hogy kíván-e valaki szólni az ajánlás 15. pontjához, amely a törvényjavaslat 1. §-ában a törvény 35/B §-a (1) bekezdésének módosítását javasolja. (Senki sem jelentkezik.) Senki nem jelzett felszólalási szándékot, a részletes vita e szakaszát is lezárom.
Tisztelt Országgyűlés! A Házszabály 105. §-a (4) bekezdése értelmében indítványozom az ajánlás 16., 17., 18. és 25. pontjai tárgyalásának összekapcsolását a törvényjavaslat 1. §-ában, a törvény 35/B §-a (2)-(8) terjedő bekezdésének módosítására, valamint a 35/F §-ának új bekezdéssel történő kiegészítésére vonatkozóan. Az indítványról ugyancsak kézfelemeléssel határoz a Ház. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.
Megállapítom, hogy látható többséggel az Országgyűlés az indítványt elfogadta.
Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a módosító javaslatokhoz kapcsolódóan. (Senki sem jelentkezik.) Senki nem jelzett felszólalási szándékot, így a részletes vita e szakaszát is lezártnak nyilvánítom.
Tisztelt Országgyűlés! Megkérdezem, kíván-e valaki szólni az ajánlás 22. pontjához, amely a törvényjavaslat 1. §-ában a törvény 35/F § (1) bekezdésének kiegészítését kezdeményezi. (Senki sem jelentkezik.) Senki nem jelzett felszólalási szándékot, így a részletes vita e szakaszát ugyancsak lezártnak nyilvánítom.
Tisztelt Országgyűlés! Megkérdezem, kíván-e valaki szólni az ajánlás 26. és 27. pontjaihoz, amelyek a törvényjavaslat 1. §-ában a törvény 35/H §-a (1) bekezdésének módosítását javasolják. (Senki sem jelentkezik.) Senki nem jelzett felszólalási szándékot, így a részletes vita e szakaszát is lezártnak nyilvánítom.
Tisztelt Országgyűlés! A vita lezárása után utoljára az előterjesztő kap szót. Megkérdezem Kökény Mihály államtitkár urat... (Dr. Vastagh Pál: Nem ő...!) ...Vastagh Pál igazságügy-miniszter urat... (Dr. Vastagh Pál: Nincs!) Igen. Elnézést, megzavart a törvény tárgya... Ez az egységes csomag, amelynek előterjesztője miniszter úr, tehát megkérdezem miniszter urat, a napirendi pont előadóját, hogy most vagy az egyes módosító javaslatokról történő határozathozatalt megelőzően kíván-e válaszolni a vitában. (Dr. Vastagh Pál: A következő alkalommal!) Az elhangzottakra... (Dr. Vastagh Pál: Legközelebb!) ...a legközelebbi alkalommal.
Tisztelt Országgyűlés! Tehát a módosító javaslatokról várhatóan jövő heti ülésünkön határoz a Ház.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me