ELNÖK (dr. Salamon László)

Full text search

ELNÖK (dr. Salamon László)
ELNÖK (dr. Salamon László): Soron következik az ügyvédségről szóló 1983. évi 4. törvényerejű rendelet módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/156-os számon, a bizottságok ajánlását pedig T/156/5-ös számon kapták kézhez képviselőtársaim.
Tisztelt Országgyűlés! Az alkotmányügyi bizottság jelezte, hogy nem kíván előadót állítani. Tisztelt Képviselőtársaim! Mint azt más hasonló esetben is ismertetjük, a Házszabály 105. §-a (1) bekezdése értelmében a törvényjavaslat részletes vitája a módosításokkal érintett rendelkezések megvitatásából áll. Most is felhívom képviselőtársaim figyelmét, hogy az új szerkezetű részletes vitában kizárólag a módosító javaslathoz, vagy a módosító javaslattal érintett részhez lehet szólni.
Mielőtt elkezdünk szakaszosan haladni, tekintettel arra, hogy egy írásbeli előrejelzett felszólalónk van, akinél nem tudjuk, hogy melyik ponthoz kíván felszólalni - Rubovszky György képviselő úr az -, megkérem őt, amikor elindulok a törvényjavaslatnál, hogy jelezze azt a részt, vagy ha általános természetű, mint az imént volt, akkor esetleg most is lehet. Megkérdezem képviselő urat erről, mikor és hol kíván szólni.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me