TORGYÁN JÓZSEF

Full text search

TORGYÁN JÓZSEF
TORGYÁN JÓZSEF (FKGP): Köszönöm szépen, elnök asszony, a szót. Tisztelt Képviselőtársaim! Én úgy gondolom, hogy nem lehet Gaál Gyulától rossz néven venni, hogy a tőle el nem várható szellemes riposzt helyett szellemtelen otrombasággal hozakodott ismét elő. Azt sem lehet rossz néven venni, hogy nem értette meg, mire utalok. Úgy látszik, nem figyelt oda, vagy nem fogta fel, hogy én a Szabad Demokraták Szövetségének szürkeállomány-kötegére riposztoztam; amit úgy látszik, Gaál képviselőtársunk nem volt képes megérteni.
De én azt hiszem, ha Gaál Gyula engem dicsérni fog ebben a Házban, akkor nekem majd meg kell néznem, hogy hol hibáztam, mit rontottam el. Tehát én nagyon köszönöm, hogy ő változatlanul ilyen megengedhetetlen hangnemben támad ránk akkor, amikor ő szót kap ebben a Házban. De én jelzem a számára, hogy ez sosem fog válasz nélkül maradni.
Most már, az általa felvetett kérdéssel kapcsolatban még egyetlenegy észrevételt: én úgy gondolom, ha egyszer a Független Kisgazdapárt képviselőcsoportjának nevében nyilatkozom arra, amit a Szabad Demokraták Szövetségének felszólalója mond, akkor, ha azt minősíti Gaál képviselőtársunk, akkor talán mindenekelőtt a saját képviselőcsoportja munkáját minősíti; mert mi csak arra utaltunk, amit a szabaddemokraták részéről mondtak. De akkor, ha Gaál Gyula arra hivatkozik a beterjesztett adótörvényekkel kapcsolatban - hogy szó szerint idézzem őt -, hogy az jobban sikerült, mint ahogy ő hitte, akkor én rákérdeznék, hogy miért? Netántán Gaál Gyula kilépett a koalícióból? (Az elnök kikapcsolja a képviselő mikrofonját.) Igen. Elnöknő, én nagyon köszönöm, hogy ön tíz másodperc elteltével figyelmeztet engem. De Gaál Gyula ugyancsak kétpercesre kapott szót, soron kívül...

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me