DR. FARKAS GABRIELLA

Full text search

DR. FARKAS GABRIELLA
DR. FARKAS GABRIELLA (MDF): Köszönöm a szót, elnök úr. Mindössze két nagyon kicsi megjegyzést szeretnék az előttem két percben felszólaltakhoz tenni.
Szeretném Faragó képviselőtársamat kiigazítani. Én nem azt mondtam, hogy a kívülállók vagyont kaptak, de nem engedjük meg, hogy kivigyék. Én azt mondtam, hogy azt kifogásolom, azt kifogásoljuk, hogy a kívülállóknak tulajdonostársként szűkítjük még a tulajdonosi jogait is. Ez nagy különbség! És azt is javasoltam, hogy más jogszabályok segítségével gondoskodjunk arról, hogy ez a kérdés rendeződjön.
Lakatos képviselő úrnak pedig szeretném azt megmondani, hogy én soha nem működtem közre sanda szándékok megvalósításában, még akkor sem, ha a szövetkezet jogtanácsosának neveztek. Szeretném, ha ebben a Házban ilyen stílusú személyeskedések nem történnének.
Azt pedig, amit szintén Lakatos képviselő úr mondott, hogy íme, nem akarnak a tagok elmenni, a tagok tudják, mi jó nekik, szeretném azzal nyugtázni, hogy mi is így gondoljuk. És ha a tagok tudják, hogy mi jó nekik, akkor majd eldöntik, hogy mennek vagy maradnak. Nem kell ettől félni! Köszönöm szépen. (Taps az MDF padsoraiból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me