ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)

Full text search

ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)
ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes): Soron következik a külföldiek magyarországi befektetéseiről szóló 1988. évi XXIV. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása és lezárása.
Az előterjesztést T/184. számon kapták kézhez képviselőtársaim. Először az írásban jelentkezett képviselőknek adom meg a szót.
Hajdú János a Magyar Szocialista Párt részéről. Nincs jelen? (Közbeszólások: Nincs.) Bogár László a Magyar Demokrata Fórum részéről. (Közbeszólás: Már szólt.) Ő már szólt. Tardos Márton, a Szabad Demokraták Szövetsége részéről. (Közbeszólás: Nincs itt.) Lányi Zsolt, Független Kisgazdapárt. (Közbeszólás: Nincs itt.) Kósa Lajos, Fidesz. (Közbeszólás: Nincs itt.) Dr. Tímár György, Független Kisgazdapárt. (Közbeszólás: Nincs itt.)
Az írásban jelentkezett felszólalók nincsenek a teremben. Kérdezem képviselőtársaimat, kíván-e valaki szólni? (Senki sem jelentkezik.) Mivel senki nem jelzett szólási szándékot, az előterjesztésekhez módosító javaslat nem érkezett, felhívom figyelmüket, hogy részletes vitára nem kerül sor, az általános vita lezárását követően a törvényjavaslat elfogadásáról kell döntenünk.
Kérdezem, van-e ezzel kapcsolatban bárkinek észrevétele? (Senki sem jelentkezik.) Nincsen.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me