HAJDÚ LÁSZLÓ

Full text search

HAJDÚ LÁSZLÓ
HAJDÚ LÁSZLÓ, a környezetvédelmi bizottság előadója: Elnök Úr! Tisztelt Ház! A környezetvédelmi bizottság megtárgyalta az előterjesztett módosító javaslatokat, és azokat az előterjesztő által javasolt formában fogadta el.
Néhány dolgot a vitából fontosnak tartok megemlíteni. Az egyik: a bizottsági vitában az egyértelműen megfogalmazásra került, hogy a célok bővítését a környezetvédelmi bizottság nem támogatta. A másik - úgy gondolom, a vitában igen fontos - megállapítás, hogy azok, amelyek itt támogatandóak, a realitás és a fontos prioritások köréből kerüljenek ki. Fontosnak tartjuk a bizottsági vitából megemlíteni, hogy mindenekelőtt - a környezetvédelmi szempontokra tekintettel, hiszen a bizottságunknak ez a feladata - a szennyvíztisztítás, a csatornázás, a sérülékeny vízbázisvédelem és a szilárd hulladékok kezelésével kapcsolatos cél- és címzett-támogatásokat sorolná a bizottság az első helyre rangsorolás tekintetében. Az előterjesztőnek a figyelmét erre fölhívtuk.
Még egy megjegyzés: nagyon sok helyen a megépült szennyvíztisztító és kiépült csatornahálózatra maga a lakosság nem köt rá, és e kötelező rákötés szisztémájának a kidolgozására hívtuk föl az ott lévő előterjesztő figyelmét. Köszönöm szépen. (Szórványos taps.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me