DR. TOLLER LÁSZLÓ

Full text search

DR. TOLLER LÁSZLÓ
DR. TOLLER LÁSZLÓ (MSZP): Köszönöm a szót, elnök úr. Elnök Úr! Tisztelt Ház! A múlt héten kedden, valamikor 8 óra magasságában két, illetve egy perc alatt elintéztem saját módosító indítványomat azzal, hogy mivel az oktatási bizottság kibővítette és Tóth István javaslatával mixelte saját, a korábbi jelentésben 20. szám alatt megjelent módosító indítványomat, ezért kértem a tisztelt Házat, hogy az oktatási bizottság javaslatát támogassák.
Időközben azonban fordult a kocka, és eredeti módosító indítványom támogatását kérem a tisztelt Háztól, amely arról szól, hogy "iskolai sportudvar" címmel egészülne ki a törvényjavaslat melléklete azzal, hogy támogatást igényelhetnek az önkormányzatok abban az esetben, ha az iskola sem tornateremmel, sem szilárd burkolatú sportudvarral nem rendelkezik. A támogatás mértékét 30 százalékban javasoltam. Ez a második együttes jelentés 33. pontjában található.
Azért kérem ennek a javaslatnak a támogatását, mert mint kiderült, a költségvetési bizottság azért nem támogatta az oktatási bizottság javaslatát, mert kitágította ezt a módosító javaslatot, hiszen az eredeti javaslatomat a költségvetési bizottság támogatta. Az a sajátos helyzet állt elő, hogy látszólag kevés bizottság támogatja a módosító indítványomat, viszont ha mindent összevetünk, akkor eredeti formájában támogatja a költségvetési bizottság is, támogatja az oktatási bizottság is. Egyedül az önkormányzati bizottság nem támogatta ezt a módosító indítványt.
Ezért kérem a tisztelt Házat, fontolja meg e módosító indítványt, és kérem támogatásukat. Köszönöm. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me