KÓSA LAJOS

Full text search

KÓSA LAJOS
KÓSA LAJOS (Fidesz): Elnök Úr! Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselőtársam! Néhány dolgot ki kell igazítani:
ad 1. - ez az egyszerűbb -: nem interpelláltam Lotz Károlyt a mai ülésszak alatt, korábban interpelláltam egészen más ügyben, most azonnali kérdést tettem fel Suchman Tamásnak. (Szórványos taps a jobb oldalon.)
ad 2. Suchman Tamás a válaszában azt mondta, hogy kiszolgáltatott helyzetben van, mert az előző kormányzat és az előző miniszter - aki ennek az ágazatnak az irányításáért volt felelős - olyan helyzetben hagyta az új kormányzatot, ami miatt az új kormányzat keze meg van kötve és tehetetlen abban a problémában, amit felvetettem. Erre azt mondtam válaszul, hogy persze, erről lehet vitatkozni, és valóban lehet arról vitatkozni, hogy a Matáv privatizációs szerződése sikertörténet vagy nemzeti katasztrófa.
Azt mondtam ugyanakkor, hogy ezt a védekezést azért nem tudom elfogadni, mert nem '94 szeptemberét írjuk, amikor is fel kellett volna állnia vagy Suchman Tamásnak vagy Lotz Károlynak, vagy valakinek a kormányból és azt mondani: "emberek, az előző kormányzat ilyen helyzetet hagyott hátra..."

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me