ELNÖK (dr. Salamon László)

Full text search

ELNÖK (dr. Salamon László)
ELNÖK (dr. Salamon László): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a társadalombiztosítás pénzügyi alapjai kinnlevőségének rendezéséről, a járulékbeszedés, végrehajtás és ellenőrzés egységes rendszerének kialakításáról szóló országgyűlési határozati javaslat zárószavazása. Az előterjesztést H/359. számon, az egységes javaslatot pedig T/359/8. számon kapták kézhez képviselőtársaim. Emlékeztetem önöket, hogy a múlt héten sor került a miniszteri válaszadásra.
Bejelentem, hogy a zárószavazás megkezdéséig senki sem nyújtott be a Házszabály 107. § (1) bekezdése szerinti módosító javaslatot, így mai záró szavazásunk egyetlen döntést igényel.
Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e a társadalombiztosítás pénzügyi alapjai kinnlevőségének rendezéséről, a járulékbeszedés, végrehajtás és ellenőrzés egységes rendszerének kialakításáról szóló országgyűlési határozati javaslatot, az egységes javaslat szerint. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 244 igen szavazattal, 16 ellenében, 1 tartózkodás mellett az országgyűlési határozati javaslatot elfogadta.
Jelen esetben is nyitva áll a lehetőség, hogy a képviselőcsoportok álláspontjukat megindokolják. Írásban ilyen szándékot előzetesen senki nem jelzett. Kérdezem, kíván-e valamelyik képviselőcsoport megszólalni? Megadom a szót Pusztai Erzsébet képviselő asszonynak, az MDF frakciójából.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me