FÖLDESI ZOLTÁN

Full text search

FÖLDESI ZOLTÁN
FÖLDESI ZOLTÁN (MSZP): Köszönöm szépen, elnök asszony. Köszönöm, államtitkár úr, a válaszát, tudom, hogy két percben csak nagyon távirati stílusban lehet szólni egy ilyen nagy kérdéskörről. Én megnyugtatónak tartom az ön válaszát, ismertem is ennek a koncepciónak néhány elemét, de fontosnak tartottam, hogy a nyilvánosság előtt is szóljunk ezekről az ügyekről.
Egyetlenegy gondolatot engedjen meg nekem, bár szólt erről államtitkár úr is. Nagyon szeretném kérni, a nyilvánosság figyelmét is felhasználva, hogy a 44-es főútra kiemelt figyelmet fordítson a tárca és az illetékes szervek, amennyiben erre mód van, illetve a városokat elkerülő utak programját is tartsa szem előtt. Azt gondolom, hogy bizonyos megyeszékhelyek, kisvárosok már-már elviselhetetlen forgalommal rendelkeznek ma is, és hosszú távon bizonyára elkerülhetetlen lesz, hogy valamilyen forgalomszabályozás vagy elkerülő utak megépítése megvalósuljon.
Szeretnék még egy fél mondat erejéig (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.) a tiszaugi hídról szólni. Továbbra is kérem, hogy ezt a hidat figyelje a tárca, mert szinte ellehetetlenedett a forgalom rajta. Köszönöm szépen egyébként államtitkár úr válaszát. (Szórványos taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me