ELNÖK (dr. Gál Zoltán)

Full text search

ELNÖK (dr. Gál Zoltán)
ELNÖK (dr. Gál Zoltán): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a Magyar Könyvvizsgálói Kamaráról és a könyvvizsgálói tevékenységről szóló törvényjavaslat zárószavazása. Az előterjesztést T/4102. számon, az egységes javaslatot pedig 4102/94. számon kapták kézhez képviselőtársaim. Mivel az egységes javaslathoz senki sem nyújtott be módosító javaslatot, a határozathozatal egyetlen döntést igényel.
Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e a Magyar Könyvvizsgálói Kamaráról és a könyvvizsgálói tevékenységről szóló törvényjavaslatot az egységes javaslat szerint. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés 264 igen szavazattal, 2 ellenszavazat és 44 tartózkodás mellett a törvényjavaslatot elfogadta.
(17.40)
Megkérdezem a képviselőcsoportokat, kívánják-e szavazatukat indokolni. (Senki sem jelentkezik.) Nem.
Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a munka törvénykönyvéről szóló 1992. évi XXII. évi törvény módosításáról szóló törvényjavaslat zárószavazása. (Jegyzői jelzésre Demeter Ervin felé fordulva:) Tisztelt képviselő úr, kérdeztem, ránéztem a monitorra, nem volt név... (Zaj.)
Tisztelt Országgyűlés! Hallgassuk meg az MDF képviselőcsoportjának indokolását az előző szavazásról. Megadom a szót Demeter Ervin képviselő úrnak, és figyelmet kérek, tisztelt Országgyűlés. (Zaj.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me