DR. CSEHÁK JUDIT

Full text search

DR. CSEHÁK JUDIT
DR. CSEHÁK JUDIT (MSZP): Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Olyan ritkán adódik arra lehetőség, hogy az ember a rendelkezésére álló két percben ne vitatkozzék felszólaló képviselőtársaival, hanem egyetértését fejezze ki, úgyhogy én ezt szeretném tenni.
Azért kértem szót, mert Szabó Tamás képviselő úrnak szeretném megköszönni, hogy a magán-nyugdíjpénztári rendszerrel ilyen értő módon foglalkozott, és valóban olyan módosító indítványokat fogalmazott meg, amelyeknek szinte mindegyikével én magam is egyetértek, és elvégezte helyettem, helyettünk is a munkát, hiszen ehhez a pénztárstruktúrához nálam például sokkal jobban ért.
(12.40)
Ugyanakkor azt is szeretném elmondani, hogy a társadalombiztosítási nyugdíjhoz benyújtott módosító indítványaim jelentős részében azonos álláspontot fogalmaztam meg, mint amit a korábbi hozzászólásában az MDNP részéről Szabó Tamás úr kifejtett; így a gyerekneveléssel kapcsolatban, a résznyugdíj megszüntetésével kapcsolatban, bizonyos korosztályokat érintő hátrányokkal kapcsolatban és az özvegyi nyugdíjminimum ügyével kapcsolatban is. Én tehát azért szeretném nyomatékkal megköszönni az ő hozzászólását, mert jó példa arra, ha valóban a tárgyról beszélgetünk, akkor sok ponton egyet tudunk érteni egymással.
Köszönöm. (Taps.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me