DR. LAMPERTH MÓNIKA

Full text search

DR. LAMPERTH MÓNIKA
DR. LAMPERTH MÓNIKA (MSZP): Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Országgyűlés! Torgyán József napirend előtti hozzászólásában ismét azt a szép szónoki fordulatot használta, hogy "engedtessék meg nekem, hogy hadd ragaszkodjam az aggályaimhoz". Megengedtetik - ragaszkodjon az aggályaihoz! Én pedig hadd mondjam azt: engedtessék meg nekünk, hogy ön ragaszkodjon a tényekhez napirend előtti hozzászólásaiban!
Képviselő asszony hiányolta, hogy nem lehet hozzáférni ezekhez az információkhoz. A pártok és a különböző parlamenti frakciók gondoskodtak arról, hogy az Internetre felkerüljenek. De nemcsak erről kellene gondoskodni, hanem olvasni is kellene ezt. Az Interneten ezek az információk szerepelnek, a sajtóban megjelent. (Dr. Pusztai Erzsébet: Országgyűlési képviselő nem a sajtóból és nem az Internetből tájékozódik.) Akit ez a téma érdekel, mindenkinek meg kellene nézni... (Dr. Pusztai Erzsébet: Küldje el!), és utána el lehetne dönteni, hogy valaki azért nyer egy pályázaton, mert a tudományos munkája feljogosítja és méltóvá teszi erre, vagy azért, mert valamilyen egyéb sanda szándékokat próbálnak meg egyes politikusok egy ilyen döntés mögé bemagyarázni.
Köszönöm. (Taps a kormánypárti oldalon. - Dr. Pusztai Erzsébet: A kormány az Országgyűlésnek felelős, nem az Internetnek. - Gaál Gyula: Nem vádaskodni kell, hanem kérdezni! - Dr. Pusztai Erzsébet: Kérdeztem, az is olyan idegesítő?)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me