ELNÖK (dr. Kávássy Sándor)

Full text search

ELNÖK (dr. Kávássy Sándor)
ELNÖK (dr. Kávássy Sándor): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a fogyasztóvédelemről szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/4939. számon, a bizottságok ajánlását pedig T/4939/152. számon kapták kézhez képviselőtársaim.
Megkérdezem a hatáskörrel rendelkező bizottságok elnökeit, kívánnak-e a bizottság részéről előadót állítani. (Nincs jelzés.) Köszönöm, nem kívánnak.
Tisztelt Országgyűlés! A törvényjavaslat szerkezeti rendje és a módosító javaslatok közötti összefüggésekre is figyelemmel kezdeményezem, hogy a vita három szakaszból álljon. Az első szakaszban az általános és a fogyasztói érdekvédelmet biztosító rendelkezésekkel kapcsolatos, a második szakaszban a fogyasztóvédelem intézményrendszeréről szóló, a harmadik szakaszban pedig a záró- és a hatályba léptető rendelkezésekhez érkezett módosító indítványok szerepelnek.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e a javasolt vitaszerkezetet. Kérem, kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.)
A látható többség elfogadta.
Tisztelt Országgyűlés! Megnyitom az első vitaszakaszt az ajánlás 1-101., valamint a tartalmi összefüggésekre figyelemmel a 152. pontjai alapján. Megkérdezem, kíván-e valaki a vita e szakaszában felszólalni.
Mészáros István László, az SZDSZ-frakcióból - megadom a szót.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me