HORN GYULA

Full text search

HORN GYULA
HORN GYULA miniszterelnök: Képviselő Úr! Önök között is lehet feketebárány. (Derültség az MSZP padsoraiban. - Dr. Torgyán József: Ez a legsúlyosabb vád, amit a Kisgazdapárt meg kellett hogy éljen!) Mi azt mondjuk, hogy az ad hoc bizottság nem tud úgy működni, mert lebénítja a munkáját. De készek vagyunk folyamatosan mindenről tájékoztatni a parlament illetékes bizottságát.
És félreértés ne legyen, képviselő uraim és hölgyeim, én a magam részéről, ha önök azt mondják - pláne, ha egyetért a Ház -, hogy állítsunk fel vizsgálóbizottságot, mi történt '89-től napjainkig, állok elébe... (Dr. Torgyán József: Beterjesztettem, elnök úr!), a Magyar Szocialista Párt frakciója áll elébe. (Dr. Torgyán József: Elutasították!) Képviselő Úr! Ha egyszer meg tudná állni, hogy ne jártassa a száját mindig, nagyon örülnék... (Derültség és taps az MSZP padsoraiban.) Én nem szoktam az ön közbeszólásait megzavarni... (Zaj. - Közbeszólások a mindkét oldalról.) Elnézést. (Dr. Torgyán József: Ez kemény volt!)
Tisztelt Képviselőtársaim! Olyan felhatalmazással rendelkezik a kormánydelegáció, ami valóban az ország érdekeit nézi, és a döntés - még egyszer hangsúlyozom, mert úgy látszik, többször el kell mondani - majd az önök, a képviselők kezében lesz, és előtte ahányszor kell, annyiszor megvitathatják a kialakult, az asztalra került javaslatokat. Kérem ezt így figyelembe venni! De azt is kérem: próbálják már visszafogni azokat, akik netán önökhöz közel állnak, és nem érzik azt a felelősséget, amit önök viselnek. Nagyon kérem!
Köszönöm szépen. (Taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me