ELNÖK (dr. Áder János)

Full text search

ELNÖK (dr. Áder János)
ELNÖK (dr. Áder János): Tisztelt Országgyűlés! Megkérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni. Kérném Mayer Antal gépét kikapcsolni, mert felszólalási szándékot jelez, holott nincs itt a képviselő úr.
Csak a rend kedvéért - hiszen vita nem volt - megkérdezem Gellért Kis Gábor elnök urat, hogy kíván-e még egyszer szólni. (Gellért Kis Gábor: Nem.) Nem kíván szólni.
Tisztelt Országgyűlés! Az általános vitát lezárom. Mivel az előterjesztéshez módosító javaslat nem érkezett, részletes vitára nem kerül sor. Az országgyűlési határozati javaslat elfogadásáról kell döntenünk. Kérdezem, van-e ezzel kapcsolatosan bárkinek észrevétele. (Nincs ilyen jelzés.) Nincs.
Tisztelt Országgyűlés! A Házszabály vonatkozó rendelkezése... (Közbeszólások.) Bocsánat, pénzügyminiszter úr már elmondta a véleményét.
Határozathozatal következik. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e az egyházi személyek egészségbiztosítási járulékfizetési kötelezettsége teljesítéséhez szükséges előirányzat-módosításról szóló országgyűlési határozati javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 275 igen szavazattal, 1 nem ellenében, 2 tartózkodás mellett az országgyűlési határozati javaslatot elfogadta.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me