KUNCZE GÁBOR

Full text search

KUNCZE GÁBOR
KUNCZE GÁBOR belügyminiszter: Elnöknő! Tisztelt Képviselőtársaim! Itt tulajdonképpen az a probléma, hogy a képviselő úr kitalált egy elméletet, amely szerint a belügyminiszter és a főpolgármester építési engedélyek tárgyában szokott egymással konzultálni, és miután ettől nem tud elszakadni, ezért azt gondolja, hogy számomra nem fontos a Parlament vagy a Képviselői Irodaház biztonsága.
Nem erről van szó, tisztelt képviselő úr, hanem arról, hogy a kivitelező - aki egyébként megszerzi a különböző szakhatósági engedélyeket, mielőtt elkezdi a munkát - hibát vétett, ennek alapján nem kezdhette volna meg a kivitelezést. Amikor erre a hibára a köztársasági őrezred jelzése alapján fény derült, a Főpolgármesteri Hivatal egyeztetést hívott össze, ennek alapján felfüggesztette az építkezést, és az addig nem folytatódhat, amíg az engedélyekkel kapcsolatos probléma nem rendeződik le.
(13.10)
Ez, hála istennek, teljesen független attól, hogy én Demszky Gáborral különböző ügyekben mit beszélek meg, mit nem beszélek. Ezeknek a törvényeknek és rendeleteknek mentén kell folyniuk, nem pedig pártközi beszélgetések alapján.
Köszönöm szépen a figyelmet. (Taps az SZDSZ soraiból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me