KÓSA LAJOS

Full text search

KÓSA LAJOS
KÓSA LAJOS (Fidesz): Elnöknő! Tisztelt Miniszter Asszony! Akkor mégiscsak arról van szó, hogy még nyitott a kérdés. Most ki nem tudja, hogy miről beszél, és ki beszél el a másik mellett? A köztársaság miniszterelnöke, Horn Gyula, amikor azt mondta, hogy a 65 év feletti nyugdíjasok a Malév járatait térítés nélkül, ingyen, korlátozás nélkül vehetik igénybe? Ebben nem szerepel 20 százalék reptéri illeték, ebben nem szerepel semmi! Ehhez képest akkor ön ezt most megint megcáfolta.
Másrészt pedig még mindig nyitott a kérdés a költségvetési többletkiadásokról, amiről egyébként a kormányülés után azt nyilatkozta az érintett államtitkár úr, hogy majd január 20-án kell beterjeszteni azt a rendeletmódosítást, illetve törvénymódosítást, aminek kapcsán kiderül, hogy ez mennyibe fog kerülni.
Egyébként, hogy világos legyen, miről van szó, hadd idézzem magát a jelenleg itt nem lévő Horn Gyulát. A Reuters egy kérdésére válaszolva Horn nem tagadta, hogy a lépés kapcsolatban van az 1998-as választási kampánnyal - idézem szó szerint: "Tudja mit? Ezt beismerem, hogy így van." Horn Gyula. Azt hiszem, ez a világos beszéd.
Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki padsorokból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me