BALSAY ISTVÁN

Full text search

BALSAY ISTVÁN
BALSAY ISTVÁN (Fidesz): Tisztelt Elnök Asszony! Ezt a választ nem lehet elfogadni. Vállalom annak az ódiumát, ha ezt kampányfogásnak tekinti államtitkár asszony, akkor mindent meg fogok tenni - és a Fidesz-Magyar Polgári Párt is -, hogy a közpénzek elherdálása, a korrupció ellen harcot indítsak.
Szeretném önnek felolvasni azt az újsághírt, amelyben közlik, hogy az Autó-Híd Rt. környezetvédelmi támogatása ügyében a Magyar Köztársaság rendőrsége befejezte a nyomozást. A cég hetvenmillió forintos támogatást kapott, ügyét az Állami Számvevőszék nemrég nyilvánosságra hozta.
A Környezetvédelmi és Területfejlesztési Minisztérium - KTM - mint önálló fejezet gazdálkodását vizsgáló jelentésében külön is említ olyan esetet, amelynek során illetéktelenül jutottak a jelentős összegű, máig vissza nem szerzett közpénzekhez. Nagyistók László ellen, valamint mások ellen eljárás indult. Szekeres Imre frakcióvezető úr és felesége e társaságnál tisztséget töltött be, tisztelt államtitkár asszony. (Zaj a bal oldalon. - Szili Katalin: Ez nem igaz. - Taps a jobb oldalon.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me