DR. FODOR ISTVÁN

Full text search

DR. FODOR ISTVÁN
DR. FODOR ISTVÁN honvédelmi minisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen. Képviselő úr, a kérdése kapcsán ennyi dokumentumra sikerült lelnem. (Körülbelül tíz lapot tartalmazó iratcsomót mutat fel.) Ezek '91 óta datálódnak. Ezzel a levéllel nem találkoztam, utána fogok nézni, elnézését kérem ezért.
Azzal szeretném folytatni az előbb elmondottakat: úgy gondolom, a jelenlegi használat, funkció nem akadálya annak, hogy ez az erdő, ha úgy tetszik, a város tüdeje legyen, hiszen a Honvédelmi Minisztérium budapesti erdőgazdasága gondozza szakmailag ezt az erdőt, tehát nem akadálya annak, hogy ilyen funkciója legyen.
Ami a pihenőparkot illeti, felajánlotta a honvédség Győr városának az autópálya északi oldalán lévő, az autópálya és a 10-es főút által behatárolt területet, illetve ebből 84 hektárt. Ez az ajánlatunk most is áll, semmi mást nem kérünk, mint azt, hogy a dunai gyakorlópályára egy lejárási lehetősége maradjon a járműveinknek. Viszont amikor mi ezt az ajánlatot megtettük, még nem kaptunk választ. Jelzem önnek, az ajánlatunk továbbra is fennáll. (Szentkuti Károly: Köszönöm.)
Köszönöm szépen. (Taps.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me