ELNÖK (dr. Áder János)

Full text search

ELNÖK (dr. Áder János)
ELNÖK (dr. Áder János): Tisztelt Országgyűlés! Horn Gyula miniszterelnök írásban válaszolt Balsay István, a Fidesz-Magyar Polgári Párt képviselője, "Fázós kérdések" című interpellációjára. Horn Gyula miniszterelnök úr válaszát nem kívánja szóban kiegészíteni. Megkérdezem a képviselő urat, elfogadja-e a választ. (Balsay István nem tartózkodik a teremben.) Képviselő úr nincs jelen. (Közbeszólások a Fidesz padsoraiból. - Zaj.) Akkor a Házszabály szerint... (Az Országgyűlés főtitkárhelyettesével tanácskozik. - Zaj.)
Miután a képviselő úr nincs jelen, és nem nyilatkozott, azon gondolkodom, a Házszabály melyik rendelkezése vonatkozik erre a passzusra, de azt gondolom, a Ház a nyilatkozat nélkül is tud szavazni ebben a kérdésben. Megkérdezem az Országgyűlést... (Ismét tanácskozik a főtitkárhelyettessel.)
Akkor egyelőre elnapoljuk ezt a kérdést. (Zaj. - Közbeszólások.)
Azt szeretném kérni egyébként minden, az interpellációs listán szereplő képviselőtől a jövőben - az érintett képviselő úrtól is természetesen -, hogy előreláthatólag mindenki tudhatja, mikor kerül sor az interpellációk tárgyalására, és jó lenne, ha ebben az időpontban a teremben tartózkodnának, és ily módon elkerülhetnénk az olyan helyzeteket, mint ami az imént előállt. (Egy taps.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me