DR. HOMOKI JÁNOS

Full text search

DR. HOMOKI JÁNOS
DR. HOMOKI JÁNOS (FKGP): Államtitkár Úr! A külföldiek sérelmére elkövetett bűncselekmények száma azért csökkent, mert egyre kevesebb külföldi jön az országba (Felzúdulás a kormánypártok soraiban: Ez nem igaz!), mert fél a bűnözőktől!
Kérem, a bandákban tevékenykedő belföldi és külföldi közterületi bűnözők elsősorban az időseket, gyermekeket és a nőket veszélyeztetik! (Moraj a kormánypártok soraiban.) Az ő sérelmükre követtek el lopásokat, zsebtolvajlásokat és rablásokat. Egyre több az aluljáróban elkövetett bűncselekmények száma. A zsebtolvajlás vonatkozásában mintegy 170 százalékkal nőtt a bűncselekmények száma ebben az évben. Ugyanakkor a belterületi rendőrségek közrendvédelmi osztályainak leterheltsége több mint 140 százalékos.
Vettem a fáradságot, és csúcsforgalmi időben végigjártam több metróállomást és aluljárót. (Derültség a kormánypártok soraiban.) Egyetlenegy rendőrrel nem találkoztam, államtitkár úr! (Közbeszólások, derültség a kormánypárti sorokból.) Kérdezem öntől, hogy ilyenkor mit csinál a metrórendőrség?! Tudniillik akit megloptak, kiraboltak, a vagyonát elvitték, az rögtön rendőrért kiált - de rendőr sehol! Így a tolvaj, a rabló minden gond nélkül (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.) elviheti a lopott holmit.
Nem tudom elfogadni a választ, államtitkár úr, mert önök semmit nem tettek a közterületi bűnözés visszaszorítása érdekében! Köszönöm. (Szórványos taps az FKGP soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me