T. ASZTALOS ILDIKÓ

Full text search

T. ASZTALOS ILDIKÓ
T. ASZTALOS ILDIKÓ ipari, kereskedelmi és idegenforgalmi minisztériumi államtitkár: Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Ház! Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselő Úr! Eredetileg nem kívántam ehhez a tárgyhoz hozzászólni, mivel a gazdasági bizottság egyhangú szavazással fogadta el Fazakas Szabolcs miniszter úr kiegészítését és szóbeli tájékoztatását.
A képviselő úr által elmondottak azonban egy dolog hangsúlyozását mindenképpen szükségessé teszik. Szeretném kérni, hogy képviselő úr ugyanezeket az ajánlásokat a bánya menedzsmentjével is konzultálja meg, mert személyesen is több alkalmam volt találkozni például a szénpor felhasználásával kapcsolatosan a bánya menedzsmentjével, és azok az ajánlatok, azok a segítségnyújtások, amelyek a kormány részéről megtörténtek volna, a menedzsment oldaláról egy kicsit... - hogy finoman fogalmazzak, azért keresem a szavakat -, nem voltak egészében komolyan véve.
Szeretném képviselő úr számára ezt az ajánlatot továbbra is fenntartani, mert a kormány úgy gondolja, ha vannak komoly értékek és ténylegesen felhasználható lehetőségek a bányában, akkor természetesen ezt be kell mutatni a menedzsmentnek. Ezek a munkák még nem készültek el, még váratnak magukra, és természetesen ha lesznek ilyenek, akkor a kormány bármely tagja - mint ahogy képviselő úr is több tárcát érintett - véleményem szerint hajlandó lesz az együttműködésre.
Köszönöm figyelmüket. (Taps a kormánypárti oldalon.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me