ELNÖK (dr. Kóródi Mária)

Full text search

ELNÖK (dr. Kóródi Mária)
ELNÖK (dr. Kóródi Mária): Tisztelt Országgyűlés! Folytatjuk munkánkat. Soron következik a Magyar Köztársaság 1998. évi költségvetéséről szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/4832. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig T/4832/284. számon kapták kézhez képviselőtársaim.
Tisztelt Országgyűlés! A bizottsági ajánlásban számítástechnikai hiba miatt szerepel a mentelmi bizottság állásfoglalása annak ellenére, hogy a bizottság nem tárgyalt meg módosító javaslatokat.
Megkérdezem a hatáskörrel rendelkező bizottságok elnökeit, hogy melyik bizottság kíván esetleg előadót állítani. (Senki nem jelentkezik.) Jelentkező nincs.
Tisztelt Országgyűlés! A törvényjavaslat terjedelme, belső összefüggései, illetve a benyújtott módosító javaslatok ismeretében indokolt, hogy a Házszabály 120. §-ának (6) bekezdése értelmében, a korábbi évek gyakorlatának megfelelően, a részletes vitában a költségvetési törvényjavaslat összes részletrendelkezésének tárgyalását kapcsoljuk össze.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a részletes vita általam javasolt szerkezetét. Kérem, kézfelemeléssel jelezzék! (Szavazás.)
Megállapítom, az Országgyűlés látható többsége úgy határozott, hogy a részletes vita első szakaszában a költségvetési törvényjavaslat módosító javaslattal érintett összes rendelkezésének tárgyalását összekapcsolja.
Felhívom figyelmüket, hogy a Házszabály 105. §-ának (1) bekezdése értelmében a törvényjavaslat részletes vitája a módosításokkal érintett rendelkezések megvitatásából áll.
Tisztelt Országgyűlés! Megnyitom a részletes vitát. Megkérdezem képviselőtársaimat, hogy ki kíván felszólalni.
Megadom a szót Miklós László képviselő úrnak, Magyar Szocialista Párt.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me