ELNÖK (dr. Gál Zoltán)

Full text search

ELNÖK (dr. Gál Zoltán)
ELNÖK (dr. Gál Zoltán): Soron következik a mértéktelen sérülést okozónak vagy megkülönböztetés nélkül hatónak tekinthető egyes hagyományos fegyverek alkalmazásának betiltásáról, illetőleg korlátozásáról szóló egyezmény és a hozzá csatolt jegyzőkönyvek kihirdetéséről rendelkező 1984. évi 2. számú törvényerejű rendelet módosításáról és kiegészítéséről szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/4937. számon, az emberi jogi bizottság ajánlását pedig T/4937/3. számon kapták kézhez képviselőtársaim.
Kezdeményezem a részletes vitában a módosító javaslatok tárgyalásának összevonását. Aki ezzel egyetért, kézfelemeléssel kérem szavazni; képviselőtársaimat pedig arra, hogy foglalják el helyüket. (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége az indítványt elfogadta.
Megnyitom a részletes vitát. Egy képviselőtársunk jelezte előre írásban hozzászólási szándékát, de ő nem tartózkodik a teremben. Kíván-e valaki más szólni? (Senki sem jelentkezik.) Nem.
A részletes vitát lezárom.
Megkérdezem Eörsi Mátyás államtitkár urat, hogy most kíván-e szólni, vagy pedig a határozathozatal előtt. (Dr. Eörsi Mátyás: A határozathozatal előtt.) A határozathozatal előtt kíván szólni az államtitkár úr, amelyre jövő heti ülésünkön kerül sor. (Zaj.)
Megkérem tisztelt képviselőtársaimat, hogy az ülésterem, ülésterem: vagy foglalják el helyüket képviselőtársaim, vagy pedig az üléstermen kívül folytassák a tárgyalásaikat. (Az egymás között tanácskozó képviselők elhagyják az üléstermet.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me