ELNÖK (dr. Kóródi Mária)

Full text search

ELNÖK (dr. Kóródi Mária)
ELNÖK (dr. Kóródi Mária): Tisztelt Országgyűlés! Megállapítom, hogy a titkos szavazás során az Országgyűlés dr. Kávássy Sándor urat az Országgyűlés alelnökévé megválasztotta. (Taps a Független Kisgazdapárt, az ellenzék soraiban; szórványos taps az MSZP padsoraiból.)
Megállapítom továbbá, hogy a titkos szavazás során az Országgyűlés Gyimóthy Géza urat az Országgyűlés jegyzőjévé megválasztotta. (Taps.)
Engedjék meg, hogy a megválasztott tisztségviselőknek sok sikert kívánjak és munkájuk eredményes végzését. (Dr. Torgyán József helyéről felállva kézfogással gratulál Gyimóthy Gézának, majd megöleli. - Derültség és taps a kormánypártok soraiban. - Közbeszólások: Hú! - Dr. Torgyán József: Áttörtük a vörös blokádot! - Általános zaj.)
Tisztelt Országgyűlés! Kérem figyelmüket, hogy munkánkat folytatni tudjuk.
A ma reggeli bizottsági elnöki értekezlet javaslata alapján ajánlás készítésére, illetőleg tárgysorozatba vételről való döntésre az Országgyűlés elnöke kijelölte a bizottságokat. Erről az érintett bizottságok közvetlenül kaptak értesítést. Az érdeklődő képviselők a bizottsági főosztály főemelet 1. és 2. számú szobájában tájékozódhatnak.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me