DONÁTH LÁSZLÓ

Full text search

DONÁTH LÁSZLÓ
DONÁTH LÁSZLÓ (MSZP): Köszönöm szépen, elnök úr. Tekintettel arra, hogy névtelenül, de kedvesen Bauer Tamás megszólított, az ő kedvéért is szeretném visszaidézni azt a tegnapi órát, amikor Majtényi László adatvédelmi biztos részt vett az emberi jogi bizottság ülésén, és kérdésemre megerősítette, hogy semminemű adatvédelmi törvénybe vágó szabályba nem ütköznék ez a módosító indítvány.
(21.10)
Mi több - én szeretek keményebben fogalmazni -, úgy gondolom, nem lehet kivenni ezen kötelezettség alól az egyházakat. Aki vállalja azt, hogy közpénzből részesedik - ide értve az adó átutalt részét is -, annak vállalnia kell ennek teljes nyilvánosságát, különös tekintettel - megint csak hangsúlyoznám - a protestáns egyházak eredettől fogva való becsületességére financiális kérdésekben, amelyek nem engedhetik meg, zsinat-presbiteri elveik okán sem, hogy a legkisebb gyanú férjen ahhoz, hogy akár gyülekezeti, akár állami, önkormányzati pénzekkel tisztességtelenül bánnak.
Éppen ezért én a magam részéről teljes mértékben támogatom Bauer képviselő úr javaslatát. (Taps a kormánypárti oldalon.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me