DÖGEI IMRE

Full text search

DÖGEI IMRE
DÖGEI IMRE (FKGP): Mélyen tisztelt Államtitkár Asszony! Legelőször is elnézést kérek az előbbi nyelvbotlásért, hogy férfiasítani akartam (Derültség.) - egyáltalán nem. Távol áll tőlem ez a szándék, de mindenképpen tartottam... - nekem ez jár a fejemben azóta, amióta egyszer már szólt ezért az államtitkár asszony, emlékszem rá.
Mindenképpen feszült helyzet alakult ki Kengyelen és környékén. Nem véletlenül interpelláltam újra és tértem vissza erre, tudniillik van ott még több ilyen probléma, környezetvédelmi szennyeződések kapcsán. Törökszentmiklóson ott van még a KGST-ből visszamaradt vegyiáruraktár, amelynek sorsa bizonytalan, és ez nagy feszültséget okozott Kengyel községben, mivel Kengyel lakossága tudja ezt a raktárat is, ami még sértetlenül, elgazosodva, technikailag teljesen leromlott állapotban van, de óriási veszélyekkel jár.
Éppen ezért pillanatnyilag megértem az államtitkár asszony válaszát, de mégsem fogadom el; azért, mert a kengyeli polgármester mélyen hallgat erről, és ez a rendkívüli (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.) szennyeződés a lakosságot irritálja. Úgyhogy ennek birtokában nem tudom elfogadni a választ. Igenis jogosnak ítélem azt, hogy a polgármester úrhoz személyesen is elmegyek, hogy miért nem tájékoztatta... Mert azt a választ (Az elnök ismét jelzi az időkeret leteltét.) amit akkor adott, megkaptam.
Köszönöm szépen a meghallgatást.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me