ELNÖK (dr. Gál Zoltán)

Full text search

ELNÖK (dr. Gál Zoltán)
ELNÖK (dr. Gál Zoltán): Tisztelt Országgyűlés! Mivel több képviselőtársunk nem jelentkezett felszólalásra, a részletes vita e szakaszát lezárom, és a harmadik vitaszakaszt nyitom meg az ajánlás 80-116. pontjai szerint, a korábban már tárgyalt 98. pont kivételével. (Senki nem jelzi hozzászólási szándékát.) Mivel hozzászólásra nem jelentkeztek: a vita e szakaszát lezárom.
Megnyitom a következőt, az ajánlás 117-133. pontjaiban lévő módosító javaslatok alapján. (Senki nem jelzi hozzászólási szándékát.) Szólni nem kíván senki: a vita e szakaszát lezárom.
Következik a 134-152. pontokig tartó indítványok vitája. (Senki nem jelzi hozzászólási szándékát.) Itt sincs hozzászóló: a vita e szakaszát lezárom.
Következő: a 153-159. pontokig. (Senki nem jelzi hozzászólási szándékát.) Nincs hozzászóló: a vita e szakaszát lezárom.
Következő vitaszakasz: az ajánlás 160-196. pontjaiban szereplő módosító javaslatok, a 180., 188., 189., 190., valamint a 192. pontok kivételével. (Senki nem jelzi hozzászólási szándékát.) A vita e szakaszát lezárom, mert senki nem jelentkezik hozzászólásra.
Az utolsó vitaszakaszt nyitom meg, az ajánlás 1. pontjában benyújtott módosító javaslatról. Megadom a szót Miklós László képviselő úrnak, MSZP.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me