BAUER TAMÁS

Full text search

BAUER TAMÁS
BAUER TAMÁS (SZDSZ): Köszönöm a szót, elnök asszony. Tisztelt Ház! Emlékeim szerint Sasvári Szilárd képviselőtársunk nem volt itt, amikor a költségvetési vita első napján, mármint a vezérszónoklatok napján... (Sasvári Szilárd: Tévedés!) Itt a teremben nem volt! Lehet, hogy hallgatta valahol a beszédet, de itt a teremben nem volt, mert a teremben összesen két fideszes képviselő foglalt helyet, Varga Mihály és Csépe Béla. Más, a Fidesz-frakcióhoz tartozó képviselő nem ült itt a teremben.
Figyelmesen végighallgattuk Varga Mihályt, és Varga Mihály vezérszónoklatában egyetlenegy szó arról nem volt, hogy a Fidesz-Magyar Polgári Párt miből kívánja azokat a pótlólagos kiadásokat finanszírozni, amelyeket majd a többi fideszes képviselő a költségvetési vitában feltehetően el fog mondani.
Én azt tanácsolom Sasvári Szilárdnak, hogy figyelmesen olvassa el a jegyzőkönyvben, hogy mit mondott Varga Mihály, és ha talál benne valami ilyesmit a forrásokról, akkor én elnézést fogok kérni ezért a megjegyzésemért. De én nagyon figyeltem, és hosszan vitatkoztam is Varga Mihállyal - forrásokról nem volt szó.
Én azt gondolom, polgári jövő, ezzel én egyetértek, polgári otthonok építése, ezzel is egyetértek; a polgári deficitteremtéssel és a polgári eladósodással nem értek egyet.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypárti padsorokból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me