DR. GYURICZA BÉLA

Full text search

DR. GYURICZA BÉLA
DR. GYURICZA BÉLA (Fidesz): Köszönöm szépen. Tisztelt Államtitkár Úr! Én a válaszának az első részével, amit ön mondott, teljes egészében egyetértek. Valóban, az okok feltárása komplex és összetett feladat, amelyben a kormánynak valóban meghatározó szerep jut, és az egész társadalomra ki kell terjeszteni.
Ugyanakkor azonban azt látom, hogy van néhány olyan dolog, amit a meglévő körülmények között is lehetne másképpen végezni, hogy a hatékonyság növekedjen. Úgy gondolom, hogy a biztonsági és bűnüldöző szervek átfogó reformjának késése, az illetékes szervek együttműködésében meglévő problémák, a bűnüldöző szervek nagyfokú létszámhiánya, technikai felszerelésének hiányossága, a ma még meglévő és igen nagy tisztességgel, szorgalommal dolgozó rendőrök és bűnüldöző szerveknél (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.) szolgálatot teljesítők nem kellő megbecsülése, mindezek együttesen is hatnak arra, hogy nem kellően hatékony ez a folyamat. (Az elnök ismét jelzi az idő leteltét.)
Én azt hiszem, hogy talán ha a gyors tevékenységet vennénk alapul, akkor mindenféleképpen (Az elnök kikapcsolja a mikrofont.) ezek együttes fellépése volna meghatározó.
Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me