DÖGEI IMRE

Full text search

DÖGEI IMRE
DÖGEI IMRE (FKGP): Mélyen tisztelt Miniszter Úr! Ezeket az érveléseket elfogadnám, el is fogadom, de ugyanakkor, amint említettem is, mindenkinek meg kell lenni a maga hasznának, viszont a termelő maximálisan ki van szolgáltatva annak, hogy mindig hivatkozunk valamire. Kérem, csak egy év alatt közel ezer forintot esett a búza felvásárlási ára!
Természetesen a fejlesztést, a támogatást itt kell megmutatni a minisztériumnak vagy a kormánynak, hogy mindezeket a tevékenységeket alapvetően támogatni kell, mert már szinte nincs olyan szó, hogy kifejezzük a tragédiát, a katasztrófát, már nem találnak a szótárban ilyen szavakat, és mindehhez valahogy nagyothalló készülék kellene, hogy ezt megértessük.
Természetesen nem vonom kétségbe a kormány szakembereinek a véleményét, de itt jelentkezik az, hogy támogassuk a mezőgazdaságot. Mert a földművelő ember alaptevékenységet folytat, neki különben nincs választása, ezt csinálni kell, ezt csinálja ezer év óta, és ezt így nem lehet lekezelni. Igazából ezért nem tudom elfogadni; egyetértek ebben, de (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.) itt a feladat a támogatottságra.
Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki padsorokból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me