SELMECZI GABRIELLA

Full text search

SELMECZI GABRIELLA
SELMECZI GABRIELLA (Fidesz): Köszönöm szépen. Tisztelt Miniszter Úr! Amennyiben ön nem tud kellőképpen felkészülni egy azonnali kérdésben a válaszadásra, akkor megteheti - ahogy eddig is megtette -, hogy felhívja a frakciót, és megkérdezi, mi lesz az azonnali kérdés témája, és szíves tájékoztatást fogunk önnek nyújtani.
Másodszor: az elmúlt három év során a minisztérium volt és jelenlegi felső vezetésének a tudtával különböző modelleket dolgoztak ki. Ezeket a modelleket - amely modellek egyébként azonos célúak voltak, mint a mostani - például a Soros Alapítványból, Phare-pénzekből, minisztériumi költségvetésből, valamint az elhíresült Kockázatkezelő Kuratórium kasszájából finanszírozták. Amennyiben ezek a modellkísérletek sikeresek voltak, akkor nem értjük, hogy miért nem ezeknek a modelleknek az eredményeit hasznosítják, miért kell újabb pályázatot kiírni. Amennyiben nem voltak sikeresek, akkor pedig azt nem értjük, hogy miért ugyanazok a személyek bábáskodnak ennek a programnak a kiírásánál.
A kérdés pedig valóban az, hogy meddig akar a miniszter úr micsurini modellkísérleteket végrehajtani a járulékfizetők terhére.
Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki oldalon.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me