DR. HOMOKI JÁNOS

Full text search

DR. HOMOKI JÁNOS
DR. HOMOKI JÁNOS (FKGP): (Közbeszólás az MSZP padsoraiból: Vegyél példát a főnökről!) Államtitkár Úr! Ha a büntetőeljárás folyamatban van Bodnár ellen, akkor miért nem függesztették fel MLSZ-elnökségi tagságát? Ez az első kérdésem. (Közbeszólás az MSZP padsoraiból: Ki függeszti fel?)
A közvéleményt felháborítja (Dr. Szabó Zoltán: Te vagy a közvélemény?), hogy a focicsalók ügyében érdekeltek egy mondattal intézték el a választ, mondván, hogy hazugság az egész. A könyvben leírtak kísértetiesen hasonlítanak a Telebingo- és a Zempléni-ügyekre.
A kormánytényezők részéről ebben az ügyben semmilyen konkrétum nem hangzott el. Vajon miért hallgat erről az ügyről a sportot felügyelő miniszter, az MLSZ, illetve az OTSH? Nem kellett volna engedni, hogy a tévéközvetítések jogát részben magáncégek biztosítsák. Ebben a kormányt is felelősség terheli! Miért nem az MLSZ diszponál a közvetítések felett? Miért csak a bevételek 10 százalékát kapja meg az MLSZ? Érdekes kérdés, államtitkár úr! Közben több 10 milliós adóssága van az MLSZ-nek. Vajon megvizsgálta-e az OTSH (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret lejártát.), hogy ez miből származik?

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me