ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)

Full text search

ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)
ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes): A házszabály-módosítás alapján nem adhatok szót személyes érintettség ügyében. Mivel nem ügyrendi kérdésben kért szót, a határozathozatal következik. (Folyamatos zaj.)
Bejelentem, hogy a H/4772/9. számú ajánlás 3., 6., valamint a kiegészítő ajánlás 1., 2., 3., 4., 5., 6. számú pontjai nem kapták meg a szükséges bizottsági támogatást, ezért ezekről nem határoz az Országgyűlés.
Az előterjesztő a H/4772/9. számú ajánlás 1., 4., 5., 7., 9. és 10. számú pontjaiban foglalt módosító javaslatok támogatja ezek elfogadása pedig kizárja az ajánlás 2. és 8. pontjaiban szereplő indítványaikat.
Most pedig felhívom figyelmüket, hogy a módosító javaslatok elfogadásához az országgyűlési képviselők kétharmadának, azaz 255 képviselőnek az igen szavazata szükséges. (Folyamatos zaj.)
Mindezek ismeretében - figyelmüket kérve - kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a támogatott módosító javaslatokat. Kérem, szavazzanak! (Szavazás. - Az eredmény megjelenésekor taps a kormánypárti padsorokból.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 259 igen szavazattal, 79 nemmel, 1 tartózkodással a támogatott módosító javaslatokat elfogadta.
A záróvitára és a zárószavazásra a jövő heti ülésünkön kerül sor.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me