HORN GYULA

Full text search

HORN GYULA
HORN GYULA miniszterelnök: Tisztelt Képviselő Úr! Meg kell mondanom, nagyon becsülöm, hogy mindent össze tud kavarni. (Derültség a kormányzó pártok padsoraiban.) Tudniillik Bősről nem volt szó Ótátrafüreden.
Kettő: Győrben, a győri tárgyaláson, amely a Hágai Nemzetközi Bíróság ítélete előtt volt, csak egy hangzott el, hogy Bőssel kapcsolatban kell megvizsgálni a Mária Valéria-híd építésének a lehetőségét. Nagyon kérem, ne keverje össze!
A harmadik: 1996 őszén beszámoltam a tisztelt Országgyűlésnek arról, miért volna értelme a külön, peren kívüli megállapodás megkötésének. Ön mint jogász, tudja, hogy annak milyen jelentősége van. Mert ha peren kívüli megállapodásban rögzíteni tudtuk volna egyetértésünket, akkor például nincs annak kimondása, hogy a '77-es szerződés érvényben van. Ezt csak meg kívánom jegyezni.
És végül még valamit: türelmet kérek. (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret lejártát.) Nagyon sok dolga van a Háznak is, nekünk is. (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret lejártát.) Kérek türelmet öntől is, képviselő úr.
Köszönöm. (Taps a kormánypárti képviselők padsoraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me