DR. SZENT-IVÁNYI ISTVÁN

Full text search

DR. SZENT-IVÁNYI ISTVÁN
DR. SZENT-IVÁNYI ISTVÁN külügyminisztériumi államtitkár: Alapvetően egyetértek azzal, amit a képviselő úr mond. Valóban, amikor aláírtuk az alapszerződést, egy kötelezettséget is vállaltunk arra, hogy felügyeljük annak betartását. Victor Ciorbea budapesti látogatása során megállapodás született a kormányközi vegyes bizottság felállításáról. A vegyes bizottság hamarosan működni kezd. E vegyes bizottság hatáskörébe tartozik az, hogy folyamatosan figyelemmel kísérje, a magyar kormány tehát ezt meg fogja tenni.
Még tájékoztatni szeretném a képviselő urat arról, hogy a Maros megyei prefektusnak van azóta egy újabb közleménye, melynek a hangneme már lényegesen tompább ebben a kérdésben. Azt hiszem, hogy ebben a konkrét kérdésben is kedvezőbb megoldást érhetünk el.
Tisztelt Képviselőtársaim! Engedjék meg, hogy felhasználjam a még hátralévő időt egy köszönetnyilvánításra. Ebben a minőségemben valószínűleg utoljára adtam választ itt az önök kérdéseire. Köszönöm valamennyi képviselőtársamnak az együttműködést, a támogatást; és az ellenzéki képviselőtársaknak - vagy akár a kormánypártiaknak is - köszönöm, hogy kérdéseikkel módot adtak arra, hogy a kormány álláspontjának és külpolitikájának helyességéről itt meggyőzhessem önöket.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok padsoraiból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me