RÓZSA EDIT

Full text search

RÓZSA EDIT
RÓZSA EDIT (SZDSZ): Köszönöm szépen, elnök asszony. Magam is teljesen egyetértettem Hegyi Gyula képviselőtársammal, amikor azt mondta, a közjót az szolgálja, hogyha erről az intézményről az állampolgárok minél szélesebb köre tud. Ezt Szabó Lajos képviselő úr is támogatta, és ezzel magam is messzemenőkig egyetértek. Azzal is, hogy ebben nagyon nagy szerepe van a médiának. Szeretném hozzátenni, hogy ebben nekünk is, országgyűlési képviselőknek nagy szerepünk van.
Ugyan most nem elégedetten hátradőlve, de némiképpen elégedetten felállva, szeretném itt az elismerésemet a biztosok számára ezen a módon is kifejezni, hiszen én magam átélhettem azt például Szegeden, amikor a tevékenységük során arra is szántak időt - napokat -, hogy erről az intézményről a médián keresztül tájékoztassák az állampolgárokat, a polgármestereken keresztül a képviselő-testületeket. Én azt gondolom, ezek olyan fontos programok, amelyeket ezen az úton is szeretnék megerősíteni és további támogatást adni ezekhez, hogy azt a célt szolgálják, amelyeket itt a képviselőtársaim megfogalmaztak.
Elnézést kérek, én azt gondolom, ez a napirendhez mindenképpen hozzátartozik, és még egyszer ezúton is szeretném ezt a munkát megköszönni önöknek.
Köszönöm. (Taps.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me