DEMETER ERVIN

Full text search

DEMETER ERVIN
DEMETER ERVIN (MDF): Tisztelt Miniszter Úr! Köszönöm a válaszát. Egy kicsit ékes példája volt, amikor az ön szavai és a valóság köszönő viszonyban sincsenek.
Jelen voltam, amikor Varga Mihály a kérdést feltette, és a tisztázatlan kérdésekre igyekeztem felhívni az ön figyelmét, bár úgy látom, kibújt a válasz alól. (Zaj a bal oldalon.)
A tudósítások szerint 1997 februárjában rendeltek el önök vizsgálatot, a papír 1995. december 21-én érkezett az országba. 1996 márciusában letartóztattak három férfit, akiknél kilenc darab, 5000 forintos bankjegy nyomtatásához felhasznált nyomólemezt találtak. Még ez sem volt elegendő a rendőrségnek, hogy lépjen. Majd 1996 júniusában a vámosok bementek ebbe a raktárépületbe, és hamis zárjegyek nyomait találták. Ez sem volt elegendő ahhoz, hogy ön elrendelje a vizsgálatot. El kellett telnie 1997 februárjának, és a napilapoknak kellett írni arról.
Végezetül engedje meg, hogy arról szóljak, amiben engedélyhez kötné a behozatalt. Szeretném felhívni a figyelmét, hogy Magyarországon is gyártanak ilyen papírt, és történt már abból probléma, hogy magyar papírra hamisítottak pénzeket, tehát ez önmagában nem lehet megoldás erre a kérdésre. (Taps a jobb oldalon.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me