DR. KOVÁCS KÁLMÁN

Full text search

DR. KOVÁCS KÁLMÁN
DR. KOVÁCS KÁLMÁN (KDNP): Tisztelt Államtitkár Úr! A kérdéseimnek nem mindegyikére adott választ. Az most lényegtelen, hogy a gazdasági ügyekért felelős helyettes államtitkár vagy a közoktatásért felelős helyettes államtitkár szerzett az ügyről tudomást, de sokkal korábban tudomást kellett hogy szerezzenek erről az ügyről, mint amikor a belső ellenőrzés ezt kiderítette.
A másik az, hogy szociálliberális irányításuk ideje alatt már többször előfordult az, hogy enyhén szólva is vitatható körülmények között, személyi összefonódások gyanúját mutató körülmények között adtak jelentős összegekre megbízásokat szakmailag erre alkalmatlan kft.-knek, cégeknek. Emlékezzék vissza az államtitkár úr, hogy ön is elismert ilyen dolgokat már korábban itt a parlament nyilvánossága előtt.
Ezért további kérdéseim, hogy hajlandó-e miniszter úr olyan lépéseket tenni végre, amelyek ezeket az anomáliákat megszüntethetik, és megvan-e politikai akarat a tárca vezetése részéről arra, hogy a sikerpropaganda hirdetése helyett végre az oktatásügy tényleges feladatainak megoldásával foglalkozzék, hogy a költségvetésből biztosított összegek ne néhány ember gazdagodását, hanem a magyar oktatásügy fejlődését szolgálják.
Köszönöm szépen. (Taps a jobb oldalon.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me