DR. PUSZTAI ERZSÉBET

Full text search

DR. PUSZTAI ERZSÉBET
DR. PUSZTAI ERZSÉBET (MDNP): Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselőtársaim! Tisztelt Toller Frakcióvezető-helyettes Úr! (Dr. Toller László: Nem én mondtam!) Nagyon érdekesek ezek a hozzászólásai, ez most különösen az volt. Hát persze, hogy ez az egyetlen párt, amelyet törvényben kellett kötelezni az elszámolásra, hiszen a régi MSZMP utódpártja volt (Dr. Toller László: Elszámoltunk.), a régi MSZMP ingatlanjaival, ebből következik, hogy ez nem dicsőség, hanem kötelesség volt abban az időben. (Dr. Toller László: Nektek is az lett volna!) Ez az egyik dolog.
A másik pedig, tisztelt Toller képviselő úr, én azt gondolom, hogy éppen elég cirkusz kerülgette a Szocialista Pártot az utóbbi időben. (Mészáros Béla: Cirkusz kerülgette, ez nem rossz!) Úgy néz ki, hogy nincs még vége. A Polgári Bank vizsgálatai folynak. Mégiscsak az MSZP főpénztárnokának mentette fel a parlament a mentelmi jogát. (Sic!) Tisztelt Képviselő Úr! Én azt hiszem, hogy talán egy kicsit kisebb mellénnyel (Varga Mihály: Így van!) kellene ezekről a dolgokról beszélni. Tanácsosabb lenne valamivel több szerénység, amikor ezekről a kérdésekről van szó.
Nem hiszem, hogy ezzel a hozzászólásával bárkit is az ártatlanságról győzött meg, az ellenkezőjéről sokkal inkább. Köszönöm szépen. (Dr. Kiss Gábor: Nagyon szépen köszönjük. - Dr. Avarkeszi Dezső: Horn Gábor szólt hozzá, és nem Toller. - Taps az ellenzék padsoraiból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me