DR. PUSZTAI ERZSÉBET

Full text search

DR. PUSZTAI ERZSÉBET
DR. PUSZTAI ERZSÉBET (MDNP): Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselőtársaim! Sajátosnak tartom Toller képviselő úr megszólalását, hiszen képviselőtársam a vizsgálóbizottság tagja. Én nem vagyok a bizottság tagja, de nekem sem mondott semmi újat. A sajtóban hónapok óta megjelennek ezek a hírek. Mindössze összeállította azt a sorozatot, amire vonatkozólag számtalan kormánypárti nyilatkozat volt a tények megjelenése előtt, hogy nem igaz, nem történt ilyen, nem érintettek a kormánypártok, és az egész nem úgy van, és már be is fejeztük a vizsgálatot. Erre utalt képviselőtársam. Kicsit elsiette miniszterelnök úr a nyilatkozatot.
Egyébként pedig az a véleményem, hogy nem az a skandalum, amikor egy ellenzéki képviselő felsorolja azokat a tényeket, amelyekkel találkozhatott, hanem az, hogy ezek megtörténhetnek, tisztelt kormánypárti képviselőtársaim! (Taps, közbeszólások jobbról: Így van!)
Hozzáteszem: az ügynek nincs vége, tisztelt Toller képviselő úr. Ennek az ügynek, az ilyen típusú ügyeknek sajnos nincs vége. A Polgári Bank ügye még csak most következik, és az, úgy tűnik, ennél sokkal nagyobb horderejű kérdés lesz. Sajnos, tisztelt kormánypárti képviselőtársaim, kicsit talán hátrább az agarakkal! Agresszivitással ezt a disznóságot nem tudják kimenteni!
Köszönöm a figyelmüket. (Taps az ellenzéki képviselők padsoraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me