DR. KIS GYULA JÓZSEF

Full text search

DR. KIS GYULA JÓZSEF
DR. KIS GYULA JÓZSEF (MDF): Köszönöm szépen, elnök asszony. Miután Göndör István képviselőtársam volt oly szíves és hivatkozott rám, engedje meg, hogy tájékoztassam arról, hogy én igenis követem a napisajtót - mert megkért erre. Ezért engedje meg, hogy a mai Magyar Nemzet 4. oldaláról felolvassam a következő egy mondatot: "A Nyugdíjbiztosítási Önkormányzat alelnöke szerint az Alkotmánybíróság döntése után a kormánynak átdolgozásra vissza kellene kérnie a nyugdíjreformról szóló törvényeket." Tehát én megfogadom az ön tanácsát. Ön még mindig nem fogadja meg az én tanácsomat, hogy adja kölcsön jövedelmének 6 százalékát, és majd 17 év múlva megmondom, hogy milyen kamattal kapja vissza. A kettőnk közti elszámolásban egyelőre tehát, azt hiszem, én állok jobban.
Bleyer Jenő bácsival - bocsánat, képviselőtársammal - igazán nem kívánok vitatkozni, de amikor ő a nyugdíjasok nevében beszél, akkor legyen kedves felmutatni, miszerint megváltozott a két nyugdíjasszövetség írásban megküldött álláspontja; mert amit most mondott, az nem az eredeti, írásban megküldött álláspontnak felel meg.
(10.30)
És ha a nyugdíjasok nevében itt szól, én elismerem ezt a jogát, de akkor szíveskedjék utalni legalább arra, hogy mely nyugdíjasok nevében szól és milyen felhatalmazás alapján. Nagyon sajnálom önt, és nagyon tisztelem önt, de - hogy is mondjam - itt a közvélemény előtt egy írásban, a szövetségek által elfogadott állásfoglalással szembeni tényeket állítani, nem igazán garancia arra, hogy a nyugdíjasok 3 milliós vagy 2 millió 600 ezres tábora ezzel egyet tud érteni.
Elnézését kérem még egyszer. Köszönöm.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me