GÖNDÖR ISTVÁN

Full text search

GÖNDÖR ISTVÁN
GÖNDÖR ISTVÁN (MSZP): Köszönöm szépen a szót, elnök asszony. Én egy kicsit hátulról mennék visszafelé. Aszódi Ilona Katalin képviselő asszony az információkat hiányolta. Én azt hiszem, hogy ez a folyamat nagyon régen kezdődött, és folytatódik napjainkban is. Nemcsak a szakszervezetekkel, a különböző nyugdíjas érdekképviseleti szervezetekkel és hadd ne soroljam, hogy kikkel volt egyezkedés. Sőt, ahogy a tegnapi nap elmondtuk, a kormány nagyon sok kérdésben nyitott volt és engedett. Még a mai nap is kész fogadni indítványokat.
A másik dolog, amit Bernáth Varga Balázs képviselőtársamnak tisztelettel ajánlanék. Ő azt mondta, hogy nincsenek magyar számítási adatok. Vannak. A rendelkezésünkre álló anyagokban a gazdasági növekedésre három változat van, és az egyéni életpályára, különböző keresetekre, különböző szolgálati időkre hihetetlenül sok változat van.
És most mind a kettejüknek mondanám: ha figyelemmel kísérik a napisajtót, és ugyanezt teszik a polgárok is, akkor ez szinte lehetőséget is kínál már arra, hogy ki-ki a saját egyéni élethelyzetét elemezve készüljön fel arra a nagyon nehéz döntésre, ami előtt áll, amikor választania kell.
Annyit hadd tegyek még hozzá: kérem fogadják el, a mi sorainkban is ülnek olyanok - mint ahogy Kis Gyula elmondta nagyon érzékletesen, hogy ő már beleesett abba a korba, amikor nem választhat -, köztünk is vannak ilyenek, de vannak olyanok is, akiknek választani kell majd, és hozzátartozóink körében élnek sokan, akik kötelezően be fognak kerülni az újba. Tehát a felelősségünket azért ne tessék megkérdőjelezni.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me