DR. MEDGYASSZAY LÁSZLÓ

Full text search

DR. MEDGYASSZAY LÁSZLÓ
DR. MEDGYASSZAY LÁSZLÓ (MDF): Tisztelt Államtitkár Asszony! Lehet, hogy a szokásomtól eltérően a felszólalásomban keményebben fogalmaztam, mint ahogy ez tőlem megszokott. De valahogy elérkeztünk ahhoz a perchez vagy ponthoz - én legalábbis -, amikor ezek a nagy átfogó keretek és nagy átfogó távlatok - amit Nádori képviselő úr is mondott, hogy ez nagyon megvan, és majd a részleteket lebontjuk - valahogy már nem elégítenek ki, hogy finoman fogalmazzak.
A környezetvédelmi bizottságban szerdán majd bizonyára tovább fogjuk folytatni ezt a vitát, és esetleg további részleteket is elemezhetünk. De az, hogy egy kívánságlistát tartalmazzon egy anyag program helyett, végrehajthatóság helyett - változatlanul állítom és mondom, hogy ez elfogadhatatlan!
(21.50)
És ez teszi számomra ezt az anyagot - erős szóval - jogselejtté. Mert a helyzetelemzés és a kiindulási állapot... Én is elolvastam az anyagot; megjegyzem: nagyon kemény, időigényes munka elolvasni, nagyon hosszú időt vesz igénybe. Ezt el is mondtam, hallani lehetett - tessék visszaolvasni -, hogy ez a része még a legkielégítőbb. Itt is vannak azért kívánnivalók. De az, hogy mit kell tenni a prioritások szerint... - államtitkár asszony, ezt vitassuk majd tovább a környezetvédelmi bizottságban, de azt hiszem, hogy a komoly fenntartásokat itt továbbra is fent kell tartani.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me